top of page

CENIK

60 EUR

Svetovanje ob izgorelosti, stresu, depresiji, anksioznosti, paniki
50 min

Skupaj analiziramo vaše stanje, nato vas izobrazim, da bolje razumete, kaj se vam dogaja in svetujem, kako si pomagati pri vaših težavah, kakšne somatske pristope bi predlagala v vaši situaciji in odgovarjam na vaša vprašanja. Če ste v zelo slabem stanju, priporočam, da je z vami obvezno bližnja oseba, lahko pa me obišče samo bližnja oseba in prenese informacije osebi, ki jo neguje. Tudi za bližnjo osebo je ključno, da razume, kaj se dogaja in kako naprej.

60 EUR

Svetovanje ob izgorelosti, stresu, depresiji, anksioznosti, paniki - pisno, preko e-pošte

Izgoreli osebi lahko odhod od doma predstavlja velik napor ali tega sploh ni zmožna, zato lahko na vaša vprašanja odgovarjam preko maila, ki vam potem ostane kot tekst, ki ga lahko večkrat prebirate, saj včasih potrebujemo potrditev, da bo ok, tudi 100x na dan. Najprej vam pošljem vprašalnik, ki ga rešite, nato mi zastavite vprašanja, ki vas zanimajo in skrbi, ki se vam porajajo, na kar vam pisno odgovorim. Priporočam, da pri tem obvezno sodeluje bližnja oseba. Lahko komuniciram samo z bližnjo osebo, če je tako lažje.

60 EUR

Svetovanje za otroke s težavami v razvoju
50 min

S starši analiziramo otrokove težave, nato otroka pregledam, da ugotovim, kateri refleksi so neintegrirani. Starše naučim vaje, ki jih otrok potrebuje za integracijo refleksov ali taktilno integracijo. Prav tako svetujem, ali bi bilo potrebno prilagoditi še kaj z vidika življenjskega stila. Če gre za večje težave, me nato obiskujete na 14 dni ali 1 mesec, vsakokrat otroka ponovno pregledam in starše naučim novih vaj za integracijo refleksov. Če gre za gluhega ali naglušnega otroka svetujem na področju zgodnje komunikacije in razvoja jezika.

60 EUR

Integracija refleksov MNRI®

Po pregledu izvajam vaje za integracijo refleksov, ki niso integrirani in znotraj ene terapije obvezno naučim nekaj vaj tudi starše, ki jih nato izvajajo redno doma. Če gre za odraslo osebo, naučim vaje spremljevalca, ki bo delal z osebo doma. Več o metodi.

60 EUR

Taktilna in nevrotaktilna integracija MNRI®

Taktilna in nevrotaktilna integracija sta blagodejna protokola, ki se izvajata dobro uro, oseba leži na masažni mizi. Priporočata se pri stresnih stanjih, težavah s senzorno integracijo, anksioznostjo, pri nevroloških boleznih ali zgolj za sprostitev. Segment protokola naučim starše, ki ga nato izvajajo redno doma. Če gre za odraslo osebo, naučim segment protokola spremljevalca, ki bo delal z osebo doma.

Več o metodi.

60 EUR

Stresni hormoni in integracija refleksov MNRI®

Izvedba tega protokola traja dobro uro, oseba leži na masažni mizi. Namenjen je pomoči pri stresnih stanjh. Sproščamo motoriče reakcije telesa na stres, iz katerih se telo v stresnih stanjih ne zna povrniti v nevtralno stanje. Segment protokola naučim starše, ki ga nato izvajajo redno doma. Če gre za odraslo osebo, naučim segment protokola spremljevalca, ki bo delal z osebo doma.

Več o metodi.

60 EUR

Blomberg Rhythmic Movements Therapy®

Ritmična gibanja so primerna tako za otroke s težavami v razvoju kot pri odpravljanju depresije. Metodo običajno kombiniram z drugimi metodami, prav tako kot MNRI® pa gre za nevro-gibalno metodo, ki prispeva k integraciji refleksov. Vaje naučim starše, ki jih nato izvajajo redno doma. Otroci stari od cca 5 let naprej, lahko določene vaje izvajajo doma tudi sami. Če gre za odraslo osebo, naučim vaje spremljevalca, ki bo delal z osebo doma.

Več o metodi.

60 EUR

TFT/EFT/tapkanje

Tapkanje koristi pri težavah z anksioznostjo, strahom, žalostjo, fobijami, skrbmi, spanjem, bolečinami. Naučim vas tapkati in na eni seansi narediva za vas prilagojeno meditacijo s tapkanjem, ki jo tudi posnamem. Posnetek dobite za domov, da lahko izvedete vodeno tapkanje, kadarkoli to potrebujete.

Več o metodi.

60 EUR

Access Bars®
45-90 min

Barsi so primerni za odrasle in otroke, gre za nežno tehniko pritiskov na določene točke na glavi. Ob tem se oseba globoko sprosti in umiri. Barsi se priporočajo pri depresijah, anksioznosti, občutku zataknjenosti v življenju, zaskrbljenostih, pripomorejo k boljšemu spanju, otroci pa poročajo o lažjem učenju.

Več o metodi.

Vse cene so v evrih. DDV ni obračunan na podlagi 1. točke 94. člena ZDDV-1.
Pridržujem si pravico do spremembe cen. Plačilo je možno z gotovino.

bottom of page